top of page

Hoe kies je nou het allerleukste boek?

Sam helpt je graag! Op de achterkant van elk boek tekent Sam zijn iconen. De plaatjes laten in één oogopslag zien bij wie het boek goed past!

Banner_Leeswijzer.jpg

SAMS LEESWIJZER

Icoon_SamenLezen.png

Samen lezen

Heerlijk om voor te lezen! Samen lezen is gezellig en fijn. Het versterkt de band met je kind en vormt een goede basis voor zelfvertrouwen.

Icoon_CombinerenBegrijpen.png

Combineren
en begrijpen

Laat je hersens maar eens goed kraken. Je kind wordt uitgedaagd om zich te concentreren, vragen te beantwoorden en verbanden te leggen.

Icoon_SpelenOntdekken.png

Spelen en ontdekken

Boeken met een extra speelelement, zoals pluchen armpjes. Hiermee beleeft je kind het verhaal spelenderwijs. De interactie draagt bij aan de sociale ontwikkeling.

Icoon_OogHandCombinatie.png

Oog- hand- coördinatie

Je kind wordt

gestimuleerd ogen en handen tegelijkertijd te gebruiken, waarbij de ogen de handen sturen. Dit stimuleert de motorische ontwikkeling van je kind.

Icoon_FantasieMagie.png

Fantasie en magie

Deze boeken prikkelen het voorstellingsvermogen. Fantaseren helpt je kind de wereld te begrijpen en stimuleert de creativiteit.

Icoon_VoelenOntdekken.png

Voelen en ontdekken

Ontdekken doe je ook met je handen! Boeken met dit icoon zetten de tastzintuigen van je kind op scherp door ze verschillende texturen te laten voelen.

Icoon_Lichteffect.png

Lichteffect

Een lichteffect geeft het boek een extra dimensie. Het prikkelt de nieuwsgierigheid en het concentratievermogen van je kind.

Icoon_Geluidseffect.png

Geluidseffect

Je kind wordt blij verrast door een grappig geluidseffect! De interactie maakt het lezen extra leuk en zorgt dat je kind zijn of haar aandacht lang(er) vasthoudt. 

LeesvriendjeSam.png
Sam_Voorjaar2022_contentkalender32.jpg
Contact

ImageGroup Holland B.V.

Doornhoek 3742

5465 TA, Veghel

Sam@imagegroupholland.nl

Volg Sam online
bottom of page